Aktuality

28. 10. 2021

Aktualizujeme seznam investic do infrastruktury pro zájmové, neformální a celoživotní vzdělávání pro Holešovsko na roky 2022-2027

Prostřednictvím projektu Místní akční plán vzdělávání II pro ORP Holešov vytváří Místní akční skupina Strategický rámec MAP, který obsahuje investiční záměry v oblasti infrastruktury formálního i neformálního vzdělávání.

Máte-li takový záměr, požádejte do 8. 11. 2021 o jeho zařazení do Strategického rámce MAP prostřednictvím vyplnění odpovídajícího listu v excelové tabulce nebo nás oslovte a rádi Vám pomůžeme (kontakt: Marie Tesařová, marie.tesarova@mas-mostenka.cz, tel. 734 435 217).

V programovém období 2021 – 2027 bude podmínkou pro čerpání z Integrovaného regionálního operačního programu (IROP) a jiných OP, prokázání souladu se Strategickým rámcem MAP (SR MAP) v oblasti investic do předškolního, základního, neformálního a zájmového vzdělávání a celoživotního učení.

Odběr e-mailového zpravodaje

Přihlaste se k odběru a žádná z důležitých aktualit Vám již neunikne.

Partneři

Národní síť MAS Spolek pro obnovu venkova Haná regionální produkt Ministerstvo zemědělství UNIVES Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje